Menu
EUR
Jimmy

Jimmy

Jimmy, een dochteronderneming van KingClean Electric Co., is synoniem geworden voor innovatie en duurzaamheid op het gebied van huishoudelijke apparaten. Geworteld in de missie van het creëren van hoogwaardige oplossingen voor gezond leven voor wereldwijde gebruikers, heeft Jimmy's lijn van draadloze stofzuigers, anti-mijtstofzuigers, nat-droogzuigers en haardrogers veel lof gekregen vanwege de geavanceerde technologie. Laten we ons verdiepen in de rijke geschiedenis en kernprincipes die Jimmy als leider in de markt hebben gepositioneerd.

Toewijding aan innovatie

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1994, heeft Jimmy consequent blijk gegeven van zijn toewijding aan innovatie. Het merk heeft wereldwijd meer dan 1800 patenten verzameld en beschikt over een team van meer dan 800 ervaren R&D-ingenieurs. Opmerkelijke prestaties zijn onder meer de ontwikkeling van de snelle gelijkrichtermotor, de snelle borstelloze digitale motor, de centrifugaalventilator en geavanceerde reinigings- en filtratietechnologieën. Jimmy's recente succes met de borstelloze digitale motor van 550 W DC onderstreept zijn toewijding om voorop te blijven lopen op het gebied van technologische vooruitgang.

Duurzame oplossingen

Jimmy erkent het belang van duurzaamheid in de wereld van vandaag. Het merk geeft in zijn ontwerpen prioriteit aan milieuvriendelijke, organische en energiebesparende materialen om de impact op het milieu te verminderen. Elk jaar plannen de experts van Jimmy's nauwgezet de aanschaf van materialen om het gebruik van grondstoffen te verbeteren. Deze toewijding aan duurzaamheid reikt verder dan productontwerp, met als doel groenere apparaten te produceren die minder elektriciteit verbruiken en minder bijproducten genereren, in lijn met moderne levensstijlvoorkeuren en ecologische verantwoordelijkheid.

KingClean: een pijler van kracht

Als dochteronderneming van KingClean Electric Co. profiteert Jimmy van een robuust moederbedrijf dat in 1994 is opgericht. KingClean, in 2015 genoteerd aan de Shanghai Stock Exchange, is een begrip met hogesnelheidsmotortechnologie als kern. KingClean exploiteert zijn eigen merk en houdt zich bezig met ODM-activiteiten voor huishoudelijke apparaten zoals stofzuigers, luchtreinigers, waterzuiveraars, keukenapparatuur en tuingereedschap. Het heeft strategische partnerschappen opgebouwd met Global 500-bedrijven en exporteert producten naar meer dan 100 landen. Dit verstevigt Jimmy's positie als vertrouwde en invloedrijke speler op de wereldmarkt.

Conclusie

In het steeds evoluerende landschap van huishoudelijke apparaten blijft Jimmy by KingClean de norm stellen voor innovatie en duurzaamheid. Met een rijke geschiedenis, een toewijding aan de allernieuwste technologie en een focus op het creëren van milieubewuste producten, is Jimmy een bewijs van de waarden die onze huizen en levensstijl vormgeven. Naarmate we meer merken in deze serie verkennen, verwachten we meer te onthullen over de pioniers die positieve veranderingen in de branche aandrijven.

Bekijk de producten die wij vandaag in de aanbieding hebben:

[products=blog_jimmy]

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »